2016/01/01

#05 - Ránk szakadt az új év


Ha már volt Boldog Vadkanlesés, akkor miért ne lehetne hawaiiul boldog új évet kívánni? Nos, remélem, hogy bármi rossz, ostoba, hülye, fájdalmas dolog történt veletek, az most ott marad mögöttetek, és csak a jó dolgokat viszitek tovább, na meg azt a tudatot, hogy akkor megint túlélt egy évet, és erősebb, ügyesebb, okosabb, tapasztaltabb lett. Tudom, nem megy varázsütésre, de valahol mégiscsak egy új év, új kezdet.. Eh, hagyjatok csak, ez az optimizmus és lelkes hozzáállásom kiirthatatlanul bennem maradt, és néha csak így kirobban belőlem. Elég hülyén, mellesleg.
Mindenesetre számitsunk a legrosszabbra, de reméljük a legjobbakat.
A blog is aktívabb életet fog élni, elvégre ficik, versek, saját regények, mind mind itt toporognak a küszöbön, hogy irjam már meg őket, engem pedig várnak a conok és remélhetőleg egy pesti albi, mert hát mindenki jár egy saját élet. Sok sikert, erőt, kitartást, és mindenféle olyat, amire szükségetek van a terveitek, álmaitok megvalósításához!
Az Erő legyen veletek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

#92 - Változások. Már megint

  Valószínűleg mondanom se kell, hogy ezt a posztot is vagy háromszor kezdtem újra, mert hát egész egyszerűen nem sikerült befejeznem, meg t...