2015/08/05

#00 – Indulásra készen


Nos, mint azt megígértem, itt van az új blogom, aminek az elegáns kinézetét egy az egyben Candynek köszönhetem, és akit Zs-könyvekbe, meg teába fogok belefullasztani hálám jeléül.
Nos, hogy miért kezdtem egy újat, és miért nem poroltam le a régit? Egyrészt nem volt lelkierőm nekiállni és rendet rakni, leporolni, és a többi, másrészt meg nem éreztem már azt, hogy én vagyok. De főleg lustaságból, és mert ahogy megismertem az új családomat, rájöttem, hogy nem is vagyok én annyira furcsa. Bár azért, talán, annyira hétköznapi sem.
Viszont blogolni (szövegelni), írni és random megnyilvánulni továbbra is szeretek, tehát itt kezdem újra. Átmentem, ami átmentésre érdemes, bár attól tartok, hogy a kommentek már csak a régi oldalamon lesznek elérhetőek. El nem vesztek, csak ottmaradtak. Azonban az olvasóimat is szívesen látom, feltéve, ha még érdekli őket szerénytelen, ámde visszajelzésekre éhes személyem.
Ezzel pedig el is érkeztünk egy nagyon fontos figyelmeztetéshez, amit kéretik mindenkinek a fejébe vésni, nehogy a későbbiekben sértődés legyen belőlük. (Természetesen ki fogom tenni majd oldalra, külön, de itt is jónak látom leszögezni).
A blog blogrészében felbukkanó OC szereplők minimum hetven százalékba, ha nem nyolcvan, élő, lélegző, valódi személyiség, akikkel már volt szerencsém, vagy lesz, találkozni, és napi szinten tartjuk a kapcsolatot. Ám ez még nem egyenlő azzal, hogy pontosan, töviről-hegyire ismerném őket, hogy kiválóan tudnám miként reagálnak egy-egy helyzetben, így minden tettük, megszólalásuk kéretik úgy kezelni, és elfogadni, hogy a valóságban ez teljesen máskép történhet. Persze szégyen és gyalázat, de én is csak önző ember vagyok, aki magából indul ki, így hát inkább egy olyan képet kaptok róluk, ahogy én látom őket.
Itt tartozok egy hatalmas, és előzetes, bocsánatkéréssel azok felé, akik így vagy úgy, de szerepelni fognak a történetben, és őszintén kérek mindenkit, hogy azért ne fojtsanak szenteltvízbe, nem áll szándékomban senkit méltóságában megsérteni, érzéseiben megbántani, vagy a lelkébe tiporni, és igyekszem, hogy még véletlenül se fordulhasson elő ilyesmi.
Mert hát ennek a blognak azért a szórakoztatás lényege. Minden más sallangot leszedve ezért jött létre, hogy szórakoztassak másokat, és magamat. Úgyis elég szar az élet, hát legalább legyen, ami kicsit kiszakít.
Próbálok mindent hozni, ami szem-szájnak ingere, blogbejegyzéseket, fanfictionokat, verseket, ajánlókat és egyikkel sem csalódást okozni.
A végére pedig csak annyit, hogy az események kilencven százaléka kitaláció, a maradék tíz pedig a véletlen bizarr játéka csupán.
Mindent elmondtam, amit akartam előzetesbe, tehát nincs más dolgom, mint jó szórakozást kívánni, kellemes itt tartózkodást és időtöltést!


U.i.: A napokban még kisebb átalakítások előfordulhatnak, de ezen senki ne lepődjön meg. 

6 megjegyzés:

  1. FINALLY *ordít majd hajnal egykor örömtáncot jár*
    Végre ismét játékban vagy. :33 Mondanám, hogy üdv a Pokolban, de az furcsán jönne ki. :'D Candynek pedig elismerésem a diziért *---*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Honnan van neked energiád, hajnali egykor örömtáncot járni? "néz enyhén összeragadó szemekkel a jávorra". De azért örülök a lelkesedésednek :D Én is hasonlóan éreztem :D
      Igen, tudod, rossz pénz nem vész el, úgyhogy most már csak meg kell bánnod eme kijelentésedet :D
      Ööö.... kissé, elvégre azt nekem kéne mondani :D De nem baj, azért értékelem :)
      Candynek meg átadom, szerintem is annyira rohadtul lenyűgöző! És nekem is vannak deszkáim XD

      Törlés
  2. OMG! OMG! Ez nagyon vagány, teljesen más és semmit sem ismerek fel belőle, de azért egy vagonnyi gratula érte a készítőnek! :D Nagyon tetszik, hogy nem full világos, hanem szembarát, és a pergamennel instant zsebre lehet engem vágni. Szép lett!

    Érdekesen hangzik a bevezető bejegyzésed :D :D Csak tátogok, pislogok mint egy hal és vigyorgok, hogy vajon.mi.lesz.itten.még??? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebből csak azt értettem, hogy rohadtul tetszik :D És átadom neki, keményen megdolgozott vele, nekem már csak be kell laknom. Lett egy viktóriánus villám :3
      Oh a pergamennel engem is, és kiszúrtad oldalt a deszkákat? Meg a fejléc? Annyira szééép!
      Oké, én is fanulok ám rajta rendesen! :D És köszi! :D

      Szivem, mi a búbánatos francnak kérdezel ilyeneket, amikor úgyse akarsz választ igazán? :"D Amúgy meg még én se tudom XD Csak elképzeléseim vannak :D

      Törlés
  3. *jön szétnézni, de egyből tátva marad a szája, mert amilyen gyönyörűen ez kinéz, azt nem tudom szavakba, csak esetleg fangörcsös nyöszörgésekbe, önteni*
    Azt őszintén megmondom, hogy ebből a bejegyzésből a felét ha értettem, és főleg a középső része magyarázatra szorul, mert...mert nem tudom mit akarsz és félek. Ugyanakkor én is várom, hogy újra feléledj és folytasd azt az elképesztő munkát, amit eddig. :)

    Addig is nagy ölelés neked és a készítőnek, mert csak gratulálni tudok! :33 Hajrá! UvU

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csatlakozok hozzád a fangörcsökben, mert még mindig nem dolgoztam fel, hogy ez a szépség az enyém :3 És átadom az ölelést is, meg mindent Candynek, mert ő eszkábálta nekem ezt a csodát. :333
      Nem baj szivem, még én se tudom, hogy egész pontosan mi lesz, de ez csak ilyen előzetes paráztató, amúgy viccesnek, kalandosnak akarom, olyan kis lazának, szóval ne aggódj. Igyekszem majd úgy csinálni, hogy neked is tetszen :)

      Elképesztő munka? Sweetheart rólam beszélsz? :"D De köszönöm ezeket az elsimerő szavakat, egyszer majd fel is növük hozzájuk.

      Várlak téged is olvasni! :D (És egyszer hozzád is eljutok. Mindenképp :D )

      Törlés

#92 - Változások. Már megint

  Valószínűleg mondanom se kell, hogy ezt a posztot is vagy háromszor kezdtem újra, mert hát egész egyszerűen nem sikerült befejeznem, meg t...