Útitársak

F A N F I C  B L O G O K
/Valamint versek és mindentbele témájúak is itt találhatóak /

Fuckin-everything 
/ Fanfictionok / Versek / Fordítások /
"A cím kifejező. Itt találsz szinte mindent, és emellett káromkodást is kiadós mértékben.
A blogon előfordulnak általam írt fanfictionök, jelenleg Supernatural, Marvel (Avengers), Cornetto Trilogy és BBC Sherlock témában, de volt már példa Sweeney Toddra, Jesus Christ Superstarra és Over The Garden Wallra is. Akadnak itt versek, amik vagy fandomhoz kapcsolódóak, vagy sajátok.
Emellett a blogon vannak még dalszöveg- és fanfiction-fordítások is, valamint ritkán és elszórtan bedobok egy-egy fanartot.
Hosszú és tartalmas itt létet kívánok neked."


The hardest candy
/ Fanfictionok /
"HardCandy: huszonéves ókorász kávéfüggő, aki képtelen kilépni a saját fejéből, hacsak egy percre is, aki szivárványpónin utazva gyönyörködik az olvasói szenvedésén, mert betegesen rajong az angstokért és az azok által kiváltott lelki traumákért."

Kísértsük a sorsot
/ Fanfictionok /
"A blog egy alapvetően fanfiction blog, Avengers fandomban mozgó történetekkel. A történetek nagy része angst, ami azt takarja, hogy ritka errefelé a vidám vég, vagy úgy a vidám akármi, de ha jól körülnézel, találhatsz könnyedebb hangnemű darabokat is (ami nem jelenti azt, hogy jól járnak a szereplők, de nincs minden történet végiggyászhuszárkodva azért. Haha). Párosítás szempontjából túlnyomórészt thorki (Thor/Loki) jellemző, esetenként frostiron (Tony/Loki). Köreinkben üdvözölhetjük dr. Hannibal Lectert és néhány mutánst is."

The Doctor and the Detective
/ Fanfictionok /
"Egy visszafelé lejátszott rózsaszín vattacukorfelhő vagyok. Ragacsos szálak bomlanak ki belőlem történetek formájában."

My addiction and love
/ Fanfictionok /
"A blogon nagyrészt azonos nemű szerelem található, de nem kizárólag, így mindig kijelzem, ha arról van szó. A jogok az eredeti alkotóké, semmiféle anyagi vonatkozása nincs a blogomnak."

Supernatural fanfictions
/ Fanfiction /
"Kedves látogató!
"Ezen az oldalon a Supernatural c. sorozathoz kapcsolódó fanfictionöket találsz. A történeteim Dean és Castiel központúak (újabban Cockles is fellelhető az oldalon), és sok felnőtt tartalmú fejezetre számíthattok. Vagyis slashtől hemzseg az oldal, ezt kérlek, vegyétek figyelembe.:)"

Turbékoló
/ Fanfiction /
"a Hollywood Hírügynökség filmkritikai videóblog (nyomokban GameDay Irodát, Görbe Tükröt és AFK Légiót tartalmazhat – és általában tartalmaz is)" 

Never Marauder's Land
/ Fanfictionok/ Ajánlók / Blog /
"Ez egy fanfiction blog (néha vannak könyvajánlók és szociális események rendszerüzenetei). Fő fandomom jelenleg a Gravity Falls és a The Raven Cycle, de lejjebb tekerve megtekinthetsz egy fandomlistát, miben alkottam még ;) A blogon 16-18-as korhatár van, kéretik ezt a nézelődésnél figyelembe venni, köszönöm! A blog főleg yaoi/slash (fiúk/férfiak közötti)
 kapcsolatokra koncentrál. Ha nem kedveled a témát, kérlek menekülj időben :)Bátran chatelj és hagyj kommentet, mindenkit szívesen látok, jó olvasást, nézelődést~"

The taste of ink
/ Fanfictionok /
"A sztorik többsége slash, és sok minden a 18+ kategóriába esik (elvétve találni ám olyat, ami nem). Csak akkor gyere, ha szereted az ilyet. 
Jó olvasást! Ha tetszik valami, tegyél engem boldoggá, és kommentelj!"

.babarózsa.
/ Fanfictionok /
"Az oldalon saját kis irományaim találhatóak, amelyeket olyan rendszerességgel dobok ki, hogy Isten sem tudja követni, mindenesetre nagyon örülök, ha körülnézel.
Ha maradsz, annak még inkább jobban.
Tessék egy csokor dagadt macska, hogy jobb legyen a napod, mert megérdemled."

Kitépett Lapok
/ Fanfictionok /
"Sziasztok, Ria volnék, egy átlagos ember a mindennapokból, aki unalmában, és mert szereti itt lébecól. Amúgy tényleg csak ennyit érdemes tudni rólam."

little nothingess
/ Fanfictionok /
"Írókezdemény, leendő bölcsész és ingyenélő, színházfüggő, teamán, és országszexuális. Szabadidejében ír, olvas, kockul, és fantáziál, valamint puszta passzióból holt és haldokló nyelveket tanul."

Keserédes hamisítvány
/ Fanfictionok /
"Született az Úrnak 1995. évében, Szent András havában, annak is tizennegyedik napján. Szeret mindent, ami művészet, tud zongorázni is. Mindene az olvasás, írás, a barátok és a zene. Nagyon szereti a családját, az esőt, a csokoládét, a filozofálgatást, a történelmet és sok más egyebet..."


poisonwhiskey
/ Fanfiction /
"Üdv itt! Egy fanfiction író blogjára tévedtél - hali, Adri vagyok. Találtok egy menüpontot rólam, ha érdekelne, kicsodát-micsodát takar ez a név. Történeteket írok, talán ez a leglényegesebb információ. Hogy miféléket? Nos, főleg videojátékok, filmek és sorozatok világában alkotok. Remélem, maradsz egy történet erejéig!"Tintacseppek
/ Fanfictionok / Blog /
"Megrögzött kutyamániás; imádja a könyvek illatát; minden reggelt egy bögre tejjel indít; egy plüss nyúllal alszik hároméves kora óta; Bastille-Dan Smith fan; NCIS-junkie. Szerintem kezdjetek félni egy kicsit. ~"A kő-béka lassan ment
/ Fanfictionok / Saját történetek / Versek /
"A kő-béka lassan ment.
A kő-béka lassan ment.
Kitépték az éjfél szőrét,
lenyúzták a hajnal bőrét.
A kő-béka lassan ment.
/Weöres Sándor/"

Lélekörvény
/ Fanfiction / Blog /
"Az oldalon slash (homoszexuális kapcsolatot taglaló) történetek vannak. Kérlek, ha ez taszít, távozz, de rossz szó nélkül. Ha tetszik, vagy ilyet kerestél, érezd magad otthon. Lelki üdvök romba dőléséért felelősséget nem vállalok."

...képzeletünkben van valami
/ Fanfictionok /
"Az oldalon az írásaimat olvashatjátok, legtöbbje fanfiction, egyperces vagy novella. A történetekben gyakori a homoszexuális tartalom, ha nem vagy kibékülve vele, javaslom, hagyd el az oldalt, mert külön nem szoktam jelölni."

Rozmaringok - bájos és csintalan
/ Fanfictionok / Versek /
"Romantikus, többnyire slashtörténetek várnak tőlem különböző fandomból és műfajból az oldalomon.
Remélem tetszeni fognak és csak jó szórakozást tudok kívánni hozzájuk!"

the coral crop top
/ Fanfiction / Blog /
"Anna / 17 éves gimnazista, aki nem érzékeli a személyes teret / szerencsétlen szegény / élet nélküli stréber"

error
/ Fanfictionok /
"Thea error blogján jársz, ami tele van "művészibbnél művészibb" megszólalásokkal, közhelyes mondásokkal, tucat képekkel, és idézetekkel. Azért remélem az ezer ilyen blog közül, ebben meglátsz valamit, ami belőled (is) származik, ami benned és bennem közös. Ami másokban is megvan, mert minden kép, mondat, bekezdés tartalmaz valamit, ami mindenkiben (vagy majdnem mindenkiben) meg van, csak észre kell venni. [Ha tévedtem, akkor bocsi!]"

Vámpírtánc
/ Fanfictionok / Saját írások /
"Köszöntelek az oldalamon, melyen a teljes Piton és a lány fanfiction-ömet, valamint a most íródó Filis történetemet olvashatod el. Emellett a Vámpírtánc trilógiám első részébe is betekintést nyerhetsz, aminek a végső korrigálásaindolgozok épp. De a novellámat is megtalálhatod, aminek egy profi táncoslány a főszereplője, és még sok más érdekességet!"

Galactic Nightmares
/ Fanfictionok /
"Well, helló!
"Most biztosan azon töprengsz, hogy mi a szösz ez. Nos, elárulom: ezen a blogon novelláktól kezdve fanfictionig mindent találhatsz. Sherlock, Doctor Who, Constantine stb; vagy épp háromszáz szavas szösszenetek. A Történetek oldalon nyugodtan böngészhetsz; remélem, kellemes perceket töltesz majd a Galactic Nightmares-en! Üdv: Babu M."


Kávészünet
/ Fanfictionok / Blog / Novellák / Versek /
"Szeretettel köszöntelek a Kávészünet nevezetű személyes blogomon! Először is, köszönöm, hogy benéztél és szántál rám pár percet az életedből! Ha őszinte akarok lenni, magam sem tudom, mit fogsz itt találni. Itt minden a mindenről szól. Rólad, rólam, az emberekről, fontos és kevésbé fontos témákról. Egy olyan utazásban lehet itt részed, ahol bármi megtörténhet. Nevethetsz, sírhatsz, felfrissülhetsz, elgondolkodhatsz. 
Ez az én világom. A te világod. A mi világunk."


Kisses from rain
/ Fanfictionok / Versek / Saját alkotások
"Tehát itt éldegélek e Föld nevű bolygón, szomorú zenéket majszolok, könyveket vacsorázom és nézem, ahogy a felhők csendesen átlépkednek az égbolton, ahogy a viharfelhők letanyáznak életem felett. Teljesen átlagos kinézetem hidegen hagyja az univerzum lakóit, ezért békésen éldegélek sorsommal és a színészekkel, akik a fényfoltokat becipelik csinos kis vállaikon szobám ablakán. Két kósza esőcsepp között, esernyőm árnyékában papírra vetem apró-cseprő érzéseimet, a lét értelmét és egyéb apróságokat."


Sex & Shout
/ Fanfictionok / Blog /
,,Nincs szükséged kardra, hogy a virágokon átvágd magad." - John Lennon 
Igen, ezzel az idézettel fogadok mindenkit ezen a blogon, ahol különböző bandomokról olvashattok, prózai formában. Főleg a Beatles-é a főszerep, de a The Who, Bob Dylan, a The Kinks, The Doors és a Led Zeppelin is a ringben van. Eleinte csak egy történetemet osztottam itt meg, de aztán felkerültek a különböző one-shotok is, majd original/slam novellák, az első magyar Beatles fanfiction blogra. Én és a tökéletes négyes kellőképpen szenvedélyes kapcsolatban állunk ahhoz, hogy minden második percemben rájuk gondoljak. Ezeket a gondolatokat írom le, és reménykedem, hogy valakinek tetszeni fognak. Elolvassa, és megérti. Lassan olyanná válik, mint a napló vezetés. Leírom mit érzek, és utána köré teszek egy-két beatlet."

Láthatatlan almafa
/ Fanfiction / Saját írások / Blog /
"MÉGIS HONNAN TUDHATNÁNK, MENNYI ÁGA VAN EGY ALMAFÁNAK, VAGY HOGY EGYÁLTALÁN TEREM-E ALMÁT, HA NEM LÁTJUK? VAJON MEDDIG ÉRNEK A GYÖKEREI? ÉS KI BÚJKÁL A FATÖRZS MÖGÖTT?"

Kiss or Death
/ Fanfictionok / Saját történetek /
"~A KISS or DEATH... számodra lehet, hogy csak egy blog. Lehet, hogy A blog, nem tudhatom biztosan. Viszont azt tudom, hogy most ezt olvasod, mert érdekel mit találhatsz itt. Ezért szeretnélek téged figyelmeztetni, hogy most az elmém legmélyebb bugyraiban jársz. Ahol a fangirl énem él, sötét hely ez. Tele van sztori öteltekkel, fanficekkel, furcsa crossoverekkel. Szóval erre szolgál ez a blog, hogy kiéljem az imádásom egy-egy könyv, sorozat, film íránt és fanfic bőrbe bújtassam, majd téged boldogítsalak vele. Olvashatsz Sherlock, Gravity Falls, Supernatural(Odaát), Marvel stb. sztorikat, szerelemmel, vérrel, sok-sok halállal és drámával megspékelve. Szóval kellemes olvasást, hagyj magad után nyomot! :)"

Praliné Selection
/ Fanfictionok / Blog /
"Az oldal azért jött létre, hogy megoszthassam a nagyvilággal a már elkészült műveimet. Ezek legtöbbje egy bizonyos fandommal kapcsolatos írások lesznek, de bőven akad majd közöttük olyan is, ami teljesen saját kútfőből ered, és nem egy általam kedvelt sorozat/könyv/filmből kölcsön vett szereplőkről szól"

and we were madly in love
/ Fanfictionok / Saját írások / Blog /
“I can believe things that are true and things that aren't true and I can believe things where nobody knows if they're true or not.” (Neil Gaiman)"

Depression Lugia
/ Fanfiction / Versek /
"Igazi bagoly vagyok. Álmodozó. Merengő. Depis és hihetetlenül boldog. Lételemem az írás és olvasás. Szeretem a visszajelzéseket. Az értelmes beszélgetéseket. A zuhogó esőt és a napfény ragyogását. Amikor csend és nyugalom van. Sokszor pörgök, mint egy megkergült turmixgép. Vagy csak lazán, csendesen veszem a dolgokat.
Szeretem a negatív kritikát is, ha van érdemi alapja és kulturált."

cup of tea fic
/ Fanfictionok / Blog /
"Meleg fiktív karakterek összeboronálása, majd szívecskéiknek apró darabkákra zúzása. Endorfin-pótlásként ajánlott az olvasáshoz túlcukrozott tea, meg vastag pokróc."

Studies in Pink
/ Fanfictionok /
"Üdv, Sherlock-rajongó!
A blogon általam írt Sherlock-témájú írásokból lehet csemegézni. Találhatsz itt Friendshipet, Johnlockot (Parentlockot), Holmescestet, Teen- és Kidlockot, egy lehetséges Mystrade-et, de ha kedved tartja, akár Mycroft esernyőjéről is olvashatsz. "


Poor Weeping Souls
/ Fanfictionok / Saját írások /
"Az oldal nem ajánlott 16 éven aluliak számára, továbbá tartalmaz (férfixférfi) vagy esetleg (nőxnő) párosítást valamint 18-as korhatárú történeteket. Előfordulhat továbbá olyan téma ábrázolása vagy említése, amely egyes embereket megbotránkoztat/zavar/kényelmetlen helyzetbe hoz. A fanfiction-ök elején igyekszem jelezni az összes ilyet, hogy ne érje váratlanul a dolog, szóval, ha mégis elolvassa, nem terhelhet engem a felelősség az Ön kényelmetlenségéért.


redrum
/ Fanfictionok /
"Megszakítjuk adásunkat egy rendkívüli hírrel: olvasásra vágysz? Szeretnél a zsúfolt hétköznapok elől elmenekülni, a temérdek teendők között tartott rövid szünetekben szívesebben kapcsolnál ki, mint hallgatnád, hogy az agyad ugyanazt az idegesítő dallamot játssza? Reménytelenül keresgélsz, de csalódottan zársz be minden oldalt? Olyan történetek után kutatsz, amit egy nagyravágyó és neves bloggerina ujjai gépeltek? Akinek vágya, hogy egyszer egy mesterműve polcokra kerüljön?
Akkor rossz helyen jársz.
Csupán egyetlen célom van: kiragadjam a szürke hétköznapokból a színeket, hogy az unalmas, monoton órákban szórakoztató társad legyek. Felejtsük el az ócska marketingreklámokat, térjünk a lényegre. Mi az én ajánlatom? Légy társam a különböző fandomok útvesztőjében, egy véget nem érő, őrült versenyben, hogy süllyedjünk együtt mélyebbre a rajongás őrületében."

tökéletlen türkiz
/ Fanfictionok /
"A kommunikációs képességeim egyenlőek egy krumpliéval, 

de a krumpli finom, szóval mindegy."


Téboly Program
/ Fanfictionok / Novellák / Kisregények / Vers /
"Mit keresel? Fanfictiont, alternatív univerzumot, verseket, vagy csak szimplán cikkeket (ha lesz...)? A fantázia mit hoz össze? Tessék-lássék kukkants be, nézz körbe a Téboly Program világban, válogass! Regénytől az egypercesig, kritikától a versekig, mindenfélét találsz... Csak egytől vigyázz, az őrültek nehogy magukkal vigyenek, mert itt aztán nem normális dolgokat találsz... Őrült fantáziát!"

 S A J Á T  T Ö R T É N E T E K
/ Itt található mindegyik, ami saját ihletésű és/vagy fanfic történetűek ,
magyarán a folytatásos blogregények /


Adam a vámpír blogja
/Saját történetek / Könyvkritikák / Fanficek / Blog /
"Egy vámpír blogja? Mi ez a baromság? Valaki már megint nem tud mit kezdeni az idejével, és vámpírnak kiadva magát, hülyeségeket ír össze-vissza? Nos, ha kicsit körbenézel, és olvasgatsz a blogon, talán választ kapsz a kérdésekre.  Nem kell ám tőlem félni, valójában egy kedves, aranyos, és igazán szeretnivaló kis vámpír vagyok, csak emberek vérén élek és élvezettel nézem végig a kínhaláluk. 
Csók mindenkinek!
Adam"


Mischief and Blood
/ Fanfic regény /
" Érezted már úgy, hogy nem illettél be oda, ahol voltál? Micsoda hülye kérdés ez, persze hogy érezted. De én úgy értettem, hogy érezted-e valaha magad egyszerűen... földön kívülinek? Egyszerűen nem tudtad otthonodnak tekinteni ezt a bolygót, amin élsz? Vagy pedig azt, hogy fent a csillagok az igazi ottonod? Nem? Ezek szerint csak nekem vannak ilyen képzeleteim. De ha egyszerűen oda húz a szívem? Mit tegyek? Itt csak bántanak, megvetnek, nem vagyok más, mint egy szörnyeteg. Ott...ott talán valaki más lehetnék"

I'm Goddess
/ Fanfic regény /
"Ingatag a Pillér, mely a halandók világát tartja az örök homályban. A tudatlanság sötétségéről lassan lehull a poros lepel, s idővel olyan dolgok kerülhetnek a felszínre, melyeket az emberiség talán sosem lesz képes felfogni, elfogadni. De mi lesz a sorsunk, ha létezésünk nyilvánvalóvá válik számukra? Üldözni fognak bennünket vagy továbbra is istenekként tisztelni? Remélem sosem kell megtudnom."


Az utolsó őrangyal
/ Fanfic regény /
"Főszereplőnk Szabó Eliza, Liza, aki azt hiszi, hogy világéletében magyarföldön élt.
Mikor kiderül, hogy ez azért mégsem teljesen igaz, Lizát beveszik a Magyar S.H.I.E.L.D. bázisra Brennbergbányán és ügynököt nevelnek belőle. Érzelmek és emlékek szövődnek az alatt a pár év alatt, míg a lány titkosügynökként dolgozik, de egy viharos napon támadás éri a bázist és őt kimenekítik egy másik ügynökkel, Flórával együtt, hogy Amerikába repülhessenek. Az út alatt Liza megtudja, hogy ki is ő valójában, kik az igazi szülei és hogy hová tart velük a helikopter...
Kíváncsi vagy, kikkel ismerkedik meg Ontarioban és hogy mi történik Amerikában?
Vesd bele magad az Utolsó Őrangyal varázslatos életébe és kiderítheted!"

Buli Vivien hivatalos honlapja
/ Saját regények /
" 1998. november 16-án születtem, Pécsen. Hogy az írói pályám, hogy kezdtem, hát az egy hosszú történet. Kiskoromban gyűlöltem olvasni, még egy 100 oldalas könyv is komoly kihívást jelentett. Tökéletesen reménytelen eset voltam az olvasás és írás terén. Majd 2007-ben az unokatestvérem megvette nekem a Harry Potter 1. részét, tudván, hogy a filmeket imádom - és hát nem is kell mondanom, hogy ez mindent megváltoztatott. 2009-ben már körvonalazódott is bennem az első könyvem története, amit sajnos meg kellett semmisítenem, mert anyukám elkezdte olvasni.:D Mindezekből kifolyólag J. K. Rowling az írói példaképem és Becca Fitzpatrik a kedvenc íróm. Eddig összesen 5 könyvet írtam, ebből hármat olvashattok itt a blogon. Ezek nagy részét az Unalom ihlette, nagy U-val :) Na, de nem is szaporítom tovább a szót. Jó olvasást kívánok!"

Virágcserepek
/ Saját írások / Versek / Blog /
"Sziasztok! Kiki vagyok és köszöntelek a blogomon. Ez az oldal az én személyes véleményeimet, történeteimet, írományaimat és sokszor semmit mondó mégis talán érdekes bejegyzéseimet fogja tartalmazni. Remélem itt rábukansz olyan dolgokra amik elűzik az unalmad vagy segítségedre lesznek. 
Jó olvasást kívánok!"

Első bekezdés
/ Saját regények / Novellák / 
"Üdv, Kedves Olvasó! Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy legyen egy hely ahová össze tudom gyűjteni a regényeimet, és hogy a gyűjtemény által megmutassak egy akciókkal, kalandokkal, romantikával és olykor félelemmel vegyes világot, ami azonnal magával ragad, amint elolvasod az első bekezdést. Kellemes idő töltést az oldalon. Remélem viszont látjuk még egymást. Addig is minden jót: Brukú"

A Sunset Boulevard végén...
/ Saját regény /
„Azért írok, hogy megmagyarázzam magamnak az életem. Csak észrevettem, hogy mikor ezt teszem, mások is megértik a sajátjukat.”


Fade away
/ Saját regény /
„A tegnapi nap folyamán, a New Orleansi Edward Ballon elit középiskolából eltűnést jelentettek be. Nagy valószínűséggel Olivia Mitchell elrablás áldozata lett, ugyanis nyomtalan távozása erre következtethet, valami vagy valaki elől menekülve. Az FBI ügynökei mindent megtesznek az elrabló felkutatása érdekében!

Fáradt Lélek
/ Fanfiction / Regény /
Sajnos nem találtam valami átfogóbb ismertetőt, szóval ez egy sport tematikájú folytatásos fanfiction regény.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése