#12 - Kontra én


Már nem is magyarázkodom, főleg, mert gondolom úgyse hiszitek el, de hát ez felém már csak így megy. Viszont közben beláttam, hogy heti több, rövidebb friss poszt sokkal praktikusabb, mint a hosszabb, de kevesebb. Nincs is annyi nyűg vele. Igen, nekem ezekre rá kell jönni.
Mindenesetre a mondoconos beszámolót befejezem, csak levágom belőle a felesleget és azokat inkább ide teszem, így akkor legalább azzal is előbb készen leszek.
Kezdjük talán ott, hogy gyakrabban kéne friss, ami simán megoldható, tekintve, hogy van pár régi alkotásom, amit ne akarok kinyomtatni, széttépni, felgyújtani, három hónapra tőzeg alá ásni, majd a Traal bolygó Bogárpattintó Fenevadjával felfaltatni.
Még nem tudom, hogy melyik lesz, de az egészen biztosan. Ezzel kapcsolatban hirdetném, hogy lett egy fészbúk oldalam, mert csupáncsak ennyire nem azzal kellett volna foglalkoznom, és nem is értem, hogy minek, ha még az instagrammomat is csak most kezdtem el úgy igazán használni.  Mindegy, van, szeressétek, nézegessétek. Óh és a Könyvturi is kapott egyet, hátha majd így gyorsabban fogok ajánlókat gépelni.
Néha rácsodálkozom a magammal szemben támasztott elvárásaimra. 



Főleg, hogy lóhangyányi elképzelése sincs, mi a fenét posztolgathatnék ki, illetve az elképzelés megvan, csak a gyakorlati kivitelezésnél vérzik el a dolog. De nem adom fel ám! Csak idő kell, hogy kell, hogy minden megtalálja a saját irányát. Hűdebölcsvagyok.
Azt hiszem instára továbbra is inkább idézetek mennek fel a készülő műveimből, meg fényképek, ha megyek valahová és ott csinálok valamit. Na, gyerekek csak sikerült feltalálnom a spanyolviaszt, meg hogy mire való. Félelmetesen kreatív vagyok. „taps–taps”



Az önreklámról jut eszembe, hogy mennem kell véleménykörútra, mert tűrhetetlen, hogyan kihaltam mindenhonnan. Bemelegítésnek a Turbékolót keresem fel két, bosszantóan kiszámítható, okból: ad egy) HH ficiket ír, ad kettő) nincs sok minden az oldalán, tehát hamar végzek vele. Visszarázódásnak viszont tökéletes lesz.
Aztán hogy és milyen ficikkel akarlak megörvendeztetni titeket? Nos, átdolgozás után érkezik egy egyperces angst Crowley gyászáról. Készen van, leírva, félig átgépelve, de bővítenem kell, mert a jelenlegi állapotában száraz, unalmas, giccses és még egy halom kavics is drámaibb, mint ez.
Pedig igencsak fájdalmas téma, és a fejemben inkább éles kontrasztokkal él, de mire papírra kerül már csak a giccs marad. Lehetséges, hogy elfelejtettem írni.
Ez elég nagy szívás lenne.
Főleg, mert ez az egyetlen dolog, amihez mutatok némi tehetsége, mert se festeni, se szobrászkodni, se zenélni nem tudok. Miközben szinte az összes barátom, két kivétellel, tud rajzolni.
Hogy én mennyire utálom őket! #bestfriendsforever
Hisztit félretéve, remélem, hogy emellett sikerül összetennem egy verset, akkor azt is feldobom, de csak töredékeim vannak, azok is három különbözőhöz tartoznak, csak azért, hogy vicces legyen.
Novellafronton várható még valami SPN, mert most ebből van a legtöbb tervem. És hoznám a sci–fit, de még a vázlat sincs kész, de akkor is meg fogom írni. A steampunk pihenőn van, mert logikai bukfenceket hányok. Óh meg van egy Crevin AU–m! Crow üzletember, Kevin pedig felszolgáló egy kávézóban. Az eleje készen van.
Rohamtempót diktálok, de tényleg. Meg még van ugye a flatmate, de nem hiszem el, hogy csak ennyi a tervem. Ezek sokkal többnek tűntek. Tuti, hogy van még, csak most nem ugrik be. Mindig ez van, hogy tervezgetéskor csak úgy burjánzanak, ilyenkor pedig meg alig van néhány.
Kiakasztó.



Más fandomom meg, hát most úgy nincs nagyon, de majd próbálkozok az új Star Trekkel, mert Gabi így szolidan rávett a Zulu/Chekov shippre. Mondjuk engem aztán marha könnyű rávenni egy párosra, de hát gondolom ez is afféle nyílt titok, vagy még inkább felesleges–megemlíteni–mert–nyilvánvaló dolog. A lényeg, hogy kevés a magyar ST fici. Mondjuk még valami sztori is kellene, mert az elhatározás kevés. Bár tegyük fel, hogy jön a Borg. Oké, ezen még gondolkodom.
A másik ami nagyon igyekszik felütni a fejét az a Firefly. Szent Sztrugackij fivérek! Az a sorozat! Gyerekek az a sorozat egy sarokkő, ha sci–fi rajongó, és mazochista vagy. Lehetséges, hogy pszichiátria kezelés is kell utána, mert csak egy évad van belőle. Igaz, erről hírhedt, de egész más tudni, és megint más látni, hogy mennyire zseniális és mennyire igazságtalan a kasza. Hogy Amara szívná ki a lelküket.
Mindenestre tíz perc alapján shippelem Malcolmot és Badgert, de erősen fontolgatva van a Jayne/Badger páros, bár szerintem ott ménkű sok vér folyna. A kedvencem továbbra is a pap és a társalkodónő. A lényeg, hogy majd ebben is igyekszek alkotni, mert nagyon imádom, holott muszáj tartogatnom a részeket és csak hármat láttam eddig. Muszáj tartogatnom, értsétek meg.
A Galavanton gondolkozom még, de az a sorozat úgy tökéletes ahogy van és bármilyen belenyúlás csak ártana neki.
Más fandomom meg most nem nagyon van, amiben alkotnák, a DW–ben eleve nem írtam sokat. Óh, erről ugrik be, hogy van nekem valahol elkezdve egy DW/SPN crossowerem, de most hirtelen nem jut eszembe, hogy hol és mennyi van kész belőle. Valószínűleg csak a munkavázlat. Hogy én micsoda egy lusta dög vagyok!



Viszont gondolkozok, hogy esetleg hozhatok saját írást, mert van pár, amit esetleg itt is tudnék publikálni. Igazából, még egyik sincs kidolgozva, mert miért is ne lenne, csak elmélkedek, hogy mivel tudnám még feldobni a blogot. Egyszer csak összejön valamelyik!
Aztán voltunk moziba jávorommal, a Dzsungel könyvét néztük, amiről majd jön ajánló, bár nem is tudom, vegyesek az érzéseim. Főleg, mert nem tudtok megnézni eredeti szinkronnal. Ami lassan a vicc kategória, de hát ebben az országban mi nem az?
Az majd a Könyvturira megy, ahogy az Ötödik hullám kritika is. Film ilyen unalmas még nem volt, mint ez, viszont van benne két darab gondolat, ami megéri a legépelést, és így már nem csak  pocskondiázás lesz belőle.
Akartam még valamit mondani? Biztosan, csak mire ideérek, mindig kimegy a fejemből. Eh, hülye szita.
Nos, ha eszembe jut, akkor majd leírom, addig is legyetek rosszak!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések