Raktár


Kedves utasom!
Ez lenne hát az, ahol az ártatlanabb és veszélyesebb holmikat tárolom, amiket utazásom során begyűjtöttem, és úgy döntöttem, hogy túl értékesek ahhoz, hogy egyszerűen csak túladjak rajtuk. Nézz körbe nyugodtan, szemezgess, válogass, de elsősorban: érezd jól magad!

Good Omens


- Karácsony 5. napján - Csak egy éjszaka voltCrowley iszik, Azirafael nem annyira, a tömeg verekszik és elcsattan egy csók is miért ne alapon. Kocsmázós fluff, semmi extra. Természetesen Ineffable husbands

- #2 - VET - Egy angyal bosszúja: Az Armageddon elmaradt, viszont Crowley és Azirafael büntetése nem. Angst, de nagyon angst, és igen, szintén ineffable husbands. 

- #3 - VET - Találkoztunk az elején, találkoztunk a végén:  Warlock egy nagyjából sértetlen templomban talál menedékre, ahol egy régi ismerőssel is találkozik. Ez egy chilles fici egy lehetetlen duóval, mert meghetem. Warlock & Hastur, mert na. Érdekes.


Supernatural- Szabadnak születtek, 1.rész: Dean az új fiú a kollégiumban, ahol Sam és Gabe már szépen berendezkedtek. Azonban nem az új környezet az, ami igazán próbára teszi, hanem Crowley. Hurt/comfort egyetemista AU, Deanley, Sabriel, Megstiel.

- Beteglátogatás: Értelmetlen, és főleg váratlan, főleg az én szemszögemből, fluff arról, hogy Mark ágynak dől, Osric meg meglátogatja. Történik a semmi, de az nagyon, és ha ügyes voltam, legalább cukin. Nem kell félni, nem fog fájni.

- Üres utakon: Egyperces angst arról, hogy miként gyászolja a Winchestereket Crowley. Ha ügyes voltam, legalább egy kicsit fájdalmas. 

- Hella Good Time 1. rész - Magadra vess/fess: Crowley és Sam együtt laknak egy albiban, és próbálják ezt valahogy túlélni. Jávorommal közös munka, az első rész az én tollamból érkezett, ahol a srácoknak már magával az albi kinézetével is meg kell küzdeniük.

- Láng emésztett fel  mindent: -  Crowleynak úgy istenigazából elege lesz. Hurt/comfortnak álcázott ámokfutás. 

- Kiskarácsony, nagykarácsony: Karácsonyi crack arról, hogy Crow és Kevin bevásárolnak. Tömény. C u k o r m á z. 
Avangers


- A kutya és a skorpió: Lokit a Földre száműzik, ahol Tonyhoz kerül. Frostiron, az Avangers után játszódik, de nem veszi figyelembe a második részt, lévén még azelött iródott. Hurt/comfort, 16+, újrafeltöltés. 

- Túl az életen: Egyperces angst, Frostiron, Loki POV és manipuláció. Meg mitológia. Loki a büntetését tölti, Tony meg meglátogatja. 

- Elbukott győztes: Loki Asgard bírósága előtt áll. Egyperces angst

- Ég, a gyertya ég!: Stony, amit valószínűleg én nem értek a legjobban. Egyperces fogrontóan édes fluff arról, hogy mit is tehet egy másnapos milliárdos a műhelyében lelt karácsonyfa izzókkal. 

- Romba dőlt hídjaink: Elmegyógyintézetes AU, angst, meghintve Frostironnal és Thorkival, valamint Loki fiatalkori emlékeivel. Loki elkövetett valamit, amire nem emlékszik, de nagyon szeretne és ennek érdekében mindent elkövet, ám a tudás nem teszi boldoggá. 

Sherlock BBC


- Az öngyilkosság hátrányai: Egyperces crack arról, hogy mi történt Sherlockkal, miután leugrott. 

- Reggel: Egy kellemes, könnyed kis Sheriarty fluff, Leheletnyi angst és csupa boldogság fici. 

- Csillagok idején: Szintén fluff Sheriarty, ahol Jim és Sherlock a csillagokat bámulják és beszélgetnek. 

- Időszámításunk előtt: Angst, Sherlock/Anderson, 18+ még az egyetemi évekből. Feltűnik John, hogy dőlt betűs indokolatlan romantikával törje meg a ritmust, valamint Mycroft, aki Mycroft örökkön örökké. 

- Egyszer volt, hol nem volt: Crack, középkori AU, ahol Sherlock hercegnőt elrabolja a gonosz Moriarty sárkány, John lovag pedig elindul kiszabadítani. Azt hiszem nem kell többet mondanom. 

- "Ó, szentséges éj!: Egyperces Mystrade, amiben valami még minimálisan történik is.

- Az öngyilkosság hátrányai: Egyperces Sherlock/Mycroft és többet nem is mondanék. Könnyed crack, nem kell félni.  

Pál utcai fiúk


- Harcaink után: Csónakos/nagyPásztor központú vers. Csak fogadjátok el. 

Crossover


- Valóság az, ami megtörtént, /1. rész/ 2. rész / 3.rész /: Gravity Falls/Supernatural, 16+ korhatár és úgy angst, ahogy azt kell. Vér, verekedés, kínzás, karakter halála, szóval ha könnyed délutáni csemegére vágysz, ne ezt válaszd. A történet annyi, hogy Metatron megidézi Billt, ám nagyon hamar kicsúszik a kezéből az irányítás és Bill megszállja Crowley testét. A lelkét egy buborékba zárja, ahol Crowley amnéziát kap, és nem is emlékszik arra, hogy kicsoda ő. A Winchestereknek pedig eközben valahogy ki kell találniuk, hogy miként üldözzék el Billt. Párosilag Crevin, akik indokolatlanul cukorborsók. 

VersekNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése